Orientering om evt. sammenlægning af de 2 jagtforeninger i Holstebro

Sammenslutning af HSJ og JFH.

Bestyrelserne i Jægerforbundet Holstebro (JFH) og Holstebro Strandjagtforening (HSF) har hen over sommeren været i dialog om hvordan fremtiden former sig for jagtforeninger i Holstebro.

Dialogen har ført til en aftale om at fremkomme med et forslag til sammenslutning af de 2 foreninger, som kan godkendes på ekstraordinære generalforsamlinger i de 2 foreninger i løbet af 2017, således at en sammenslutning kan være effektiv fra 1. januar 2018. En sammenslutningen vil betyde, at i stedet for 2 foreninger med mellem 250 og 350 medlemmer, vil vi få en forening med ca. 500 medlemmer, hvilket vil sikre større indflydelse på beslutninger i Holstebro området, som påvirker jagt og jægere.

Sammenlægning af kræfterne i de 2 foreninger danner grundlag for et bredere og rigere foreningsliv. Det vil betyde at der kan laves flere jagtrelaterede aktiviteter, såsom

Hundetræning

Jagttegnsundervisning

ung- og ny-jæger aktiviteter

Bredere udbud af jagter og jagtarealer.

Foredragsaftener

Mv.

Driften af de 2 flugtskydningsbaner forbedres gennem stordrift fordele, i form af laver priser på duer mv. og mulighed for at få flere hjælpere til arrangementer og daglig drift.

For yderligere information kan i kontakte undertegnede på telefon 30458644.

Med venlig hilsen

Mogens Eliassen

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *