Om Holstebro Jagtforening

kronhjort1 Holstebro jagtforening driver skydebanen på det militære øvelsesterræn ved Ringkøbingvej i Holstebro, hvor der tilbydes såvel jagt-, skeet- og sportingbane. Der skydes hver tirsdag aften i perioden fra april til september.

riffelskydningJagt for vores medlemmer…

Foreningen har lejet nogle arealer ved Høvsøre, hvor der kan dyrkes ande- og gåsejagt til de af vore medlemmer som har købt adgangskort til området. Indehaveren af kortet har rådighed over en gæsteplads, også selv om denne ikke er medlem. Kortet koster 1000 kr pr sæson og kan erhverves ved kontakt til bestyrelsen. Det kan også købes på den årlige generalforsamling i februar.

spidshjortHistorien

Jægerforbundet Holstebro blev på Krabbes Hotel stiftet på generalforsamlingen den 18. februar 1993. Foreningen blev dannet ved sammenlægningen af de to lokalafdelinger af henholdsvis Landsjagtforeningen af 1923 og Holstebro Jagtforening, der hørte til den tidligere Dansk Jagtforening. På generalforsamlingen 2018 skiftede vi navn fra Jægerforbundet Holstebro til Holstebro Jagtforening.

Foto: Danmarks JægerforbundHolstebro skydecenter

Vi driver skydebanen på det militære øvelsesterræn ved Ringkøbingvej 3C i Holstebro, hvor der tilbydes såvel jagt-, skeet- og sportingbane til medlemmerne. Der skydes hver tirsdag aften i perioden fra april til september. Der er klubhus og kantine ved skydecenteret.

graagaes_lflugtAktiviteter for vore medlemmer

Foreningen arbejder hele tiden på at arrangere aktiviteter for vores medlemmer. Det kunne være fasanjagt, havjagt, kaninjagt, udflugter eller foredrag med jagtrelevant indhold. Der laves forskellige andre arrangementer fordelt over året, du kan se disse ved at klikke ind på aktivitetskalenderen.

raevNyjægerjagt

I samarbejde med Jagtforeningernes Fællesudvalg og Holstebro Kommune arrangerer vi Nyjægerjagt hvert efterår på arealerne omkring Ny Skovlund/Naturskolen. Disse jagter er primært forbeholdt nye jægere. Datoer for jagterne og information om hvordan du kan komme med på disse, kan findes i aktivitetskalenderen.

 

grisBliv medlem

Tilmeld dig vores forening ved at kontakte vores kasserer – ring eller send en e-mail – du finder oplysningerne ved at klikke på bestyrelsen.

 

 

Nyhedsmail

Modtag en e-mail hver gang vi opretter en nyhed på hjemmesiden. Så er du sikker på ikke at miste vigtige informationer fra Holstebro Jagtforening. Indtast din e-mail i formularen nederst på siden.

 

3 thoughts on “Om Holstebro Jagtforening

 1. jan adamsen
  16. januar 2019 at 19:00

  vil gerne modtage nyhedsmail
  mvh jan adamsen

 2. Axel
  29. juli 2020 at 11:08

  Hej
  Hvilke arealer er det I har på Høvsøre?
  Google..
  Jeg er dog ikke medlem af Holstebro jagtforening endnu…. 😉
  mvh Axel

  1. 6. august 2020 at 15:50

   Du kan ringe til KB Andersen på 21498698

   Mvh
   Mogens

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *