Om JFB

kronhjort1Jægerforbundet Holstebro driver skydebanen på det militære øvelsesterræn ved Ringkøbingvej i Holstebro, hvor der tilbydes såvel jagt-, skeet- og sportingbane til medlemmerne. Der skydes hver tirsdag aften i perioden fra april til september.

riffelskydningJagt for vores medlemmer…

Foreningen har lejet nogle arealer ved Høvsøre, hvor der kan dyrkes ande- og gåsejagt til de af vore medlemmer, som har købt adgangskort til området. Kortene sælges hvert år i februar måned i forbindelse med afholdelse af vores Generalforsamling.

spidshjortHistorien

Jægerforbundet Holstebro blev stiftet den på Generalforsamlingen på Krabbes Hotel i Holstebro den 18. februar 1993. Foreningen blev dannet ved sammenlægningen af de to lokalafdelinger af henholdsvis Landsjagtforeningen af 1923 og Holstebro Jagtforening, der hørte til den tidligere Dansk Jagtforening. Jægerforbundet Holstebro har i dag ca. 320 medlemmer.

Foto: Danmarks JægerforbundHolstebro skydecenter

Vi driver skydebanen på det militære øvelsesterræn ved Ringkøbingvej i Holstebro, hvor der tilbydes såvel jagt-, skeet- og sportingbane til medlemmerne. Der skydes hver tirsdag aften i perioden fra april til september. Der er klubhus og kantine ved skydecenteret.

graagaes_lflugtAktiviteter for vore medlemmer

Derudover prøver foreningen at arrangerer forskellige aktiviteter for vores medlemmer. Blandt andet har der været arrangeret en tur til Venø, hvor der blev arrangeret en dag med fasanjagt. Der laves forskellige andre arrangementer fordelt over året, og du kan se disse ved at klikke ind på aktivitetskalenderen.

raevJFU (Jagtforeningernes Fællesudvalg)

I samarbejde med Jagtforeningernes Fællesudvalg i Holstebro Kommune (JFU) arrangerer vi jagter hvert efterår på arealerne omkring Tvis Kloster Mølle. Datoerne for jagterne og hvordan du kan komme med på disse kan findes i aktivitetskalenderen.Derved kan vi tilbyde flere muligheder for at komme på jagt, også til de af vore medlemmer, som ikke selv har arealer eller er med i forskellige konsortier. Hjemmesiden er vores primære informations kanal til vores medlemmer.

 

gris Bliv medlem

Tilmeld dig vores forening ved at kontakte vores kasserer – ring eller send en e-mail – du finder oplysningerne ved at klikke på bestyrelsen.

 

 

Nyheds service

Modtag en e-mail hvergang vi opretter en nyhed på hjemmesiden. Så er du sikker på ikke at miste vigtige informationer fra Jægerforbundet Holstebro. Indtast din e-mail i formularen nederst på siden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *